Meskenbouw gaat verder

Wij stoppen niet bij de gevel


Zoekt u een bouwpartner voor een totale aanpak dan bent u bij Meskenbouw aan het goede adres. Naast traditionele verbouw denken we graag mee over het interieur. Voor particulieren en zakelijke klanten verzorgden wij ook de interne verbouw en inrichting.

Ook badkamers


Het ontwerpen en realiseren van badkamers is een tak van sport die Meskenbouw op het lijf geschreven is. We gebruiken uitstekende materialen in combinatie met vakmanschap het resultaat mag er zijn.

Meer informatie
Totale aanpak

Van idee tot en met uitvoering


Totale aanpak

Van idee tot en met uitvoering


Als je van plan bent je huidige woning te verbouwen en klaar te maken voor de volgende fase van je leven is het belangrijk om alles goed in kaart te brengen. Een uitgedacht stappenplan is het halve werk een verbouw is een hele ingreep en je kan het beter in één keer goed doen dat bespaart veel geld en kopzorgen.

We spreken de plannen dan ook persoonlijk met je door en houden de regie over het totale project zodat je er geen omkijken naar hebt, ontzorgen noemen ze dat ook wel.

Afspraak?

Wil je een aanbouw? Bel Meskenbouw

Contact opnemen
Out of the box

Niks is te gek


Out of the box

Niks is te gek


We houden ervan om net even verder te denken soms is dat letterlijk 'out of the box' zoals de ingang van de orthodontiepraktijk de Ruiter in Harlingen. We plaatsten een container in de gevel en creeërden een originele en praktische entree voor de praktijk.

Bel Bart Mesken