13 december 2019

Nieuwe trainingspakken voor de Ouwe Seunen

De mannen van walking football zijn onlangs in nieuwe trainingspakken gestoken. Hoewel zij de outfit zelf hebben betaald, heeft Mesken Bouw een duit in het zakje gedaan door te sponseren. De Ouwe Seunen (de tekst die achterop staat) staan er nu netjes op. Ze zijn de Harlinger walking footballers herkenbaar bij de verschillende toernooien in het land.

De afgelopen jaren is Old Stars Walking Football uitgegroeid tot een bekende, populaire spelvorm in heel Nederland met inmiddels 352 teams. Ook OldStars-ambassadeur Sjaak Swart is razend enthousiast. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 60+. Ook in het buitenland weet men intussen wat walking football is en ook daar worden diverse toernooien gehouden en komt het regelmatig tot een internationaal treffen.