Verbouwen is een vak

Tweede leven van jouw woning


Een verbouw groot of klein, het is ons op het lijf geschreven. We denken graag met je mee over jou wensen. Meer ruimte creeëren door een aanbouw? Het zijn ingrijpende projecten voor een bestaande woning. We hebben veel ervaring waardoor we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Je wilt verbouwen?

Neem dan contact op
Verbouw en onderhoud

Verbouwen doe je met Meskenbouw


Verbouw en onderhoud

Verbouwen doe je met Meskenbouw


Verbouwen is spannend en leuk natuurlijk, je wilt meer ruimte een andere indeling, beter isoleren of alles in één keer grondig aanpakken. Wij denken graag met je mee. De volgorde van zo'n verbouwing is heel belangrijk. Omdat we al jarenlang ervaring hebben kunnen we je uitstekende adviseren in begeleiden.

Over ons
Harlinga

Grootschalig onderhoud


Harlinga

Grootschalig onderhoud


Het wooncentrum Harlinga heeft een flinke opknapbeurt gehad. Wij hebben voor alle woonunits nieuwe puien geplaatst. Hiermee heeft Harlinga weer een moderne uitstraling met fijn wooncomfort en kan het weer jaren mee.

Doorlink button
Vakmanschap

Het restauratiebedrijf in de regio


Vakmanschap

Het restauratiebedrijf in de regio


Vele klanten wisten Meskenbouw al te vinden, we zijn trots op de projecten die we mochten uitvoeren en begeleiden. In de regio Noordwest Friesland zijn we bekend om ons vakmanschap en vooral betrokkenheid bij een monument.

Meer informatie

Wij werken o.a. samen met: